Inscriu-te

Seràs membre d’un club d’artesans que tenen en comú l’entusiasme per la seva feina

El que uneix a les empreses afiliades a #CraftCatalonia és que saben fer molt bé la seva feina i la realitzen amb amor. Agrupem artesans que treballen amb rigor. I cada peça que neix a les seves mans té al darrere una història que es percep immediatament pels sentits.

Et donem suport en el creixement de la teva empresa

Sabem com és de difícil convertir una passió en un negoci rendible, per això ajudem a les empreses artesanes aquí afiliades a créixer. El nostre suport consisteix a dona’ls-hi visibilitat, augmentar la seva cartera de clients i multiplicar la rellevància de les seves marques.

Aconseguiràs més visibilitat global per a la teva empresa i els teus productes, serveis i solucions

Ens encarreguem de fer branding i màrqueting digital per atreure potencials clients al teu negoci. Busquem una audiència objectiu qualificada i amb interès a comprar productes artesanals “fets a Catalunya”.

Raons per registrar-se

Si tens una empresa o cooperativa que realitza treballs de forma artesanal i amb qualitat, llavors ets benvingut a #CraftCatalonia. Aquestes són algunes de les raons per les quals hauries unir-te a la nostra comunitat.

Estaràs recolzat per la FAAOC

#CraftCatalonia És un projecte de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya FAAOC. Transferim a aquesta plataforma el saber fer d’una institució amb més de 15 anys donant suport als artesans de Catalunya en el seu desenvolupament. La FAAOC és un pilar de l’associacionisme a Catalunya. Aglutina les inquietuds i projectes d’artesans del territori a través de 17 associacions artesanes. Tots units en una sola veu i fins i tot si desafines, ets benvingut a la Federació perquè junts som més forts.

Facilitem oportunitats i sinergies de treball per a grans projectes

Les empreses artesanes estan en contacte entre si (virtual o físicament) amb regularitat. #CraftCatalonia és un directori i també una comunitat de diàleg per treballar de forma conjunta en projectes que així ho requereixin.

¿Esteu interesats en formar part del directori de #CraftCatalonia?

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: comunicacio@faaoc.cat