Loading...
Loading...
Loading...

L’Associació Catalana de les Arts del Vidre, és una entitat sense ànim de lucre que vol reunir a tots els artesans, artesanes i artistes professionals del món del vidre. La tradició vidriera a Catalunya és llarga, i per tant, som hereus d’una forma particular de veure i viure el vidre; forma part de la nostra identitat. És per això que volem donar al treball en vidre, en qualsevol de les seves vessants, la importància que realment té. Reivindiquem el valor tant artesà com artístic dels vidriers i vidrieres que desenvolupen el seu treball arreu de Catalunya.

Per aconseguir els nostres objectius, pretenem que ser membre de l’ACAV acabi sent un objectiu per artistes, artesanes i artesans del món del vidre a Catalunya. L’ACAV voldria crear uns premis a la qualitat i el prestigi en el món del vidre català, fomentar mostres artesanes i artístiques, participar en fires nacionals i internacionals, crear cursos de formació professional. De moment, organitzem demostracions d’oficis vidriers, impartim cursos monogràfics i formem part de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya, amb qui negociem amb les administracions.

Creiem en la tasca que podem realitzar tots plegats i en el que l’ACAV pot aportar tant al món del vidre en general com als associats i associades. Per poder portar a terme aquests i altres projectes més ambiciosos necessitem formar una base sólida en la que són imprescindibles els socis i socies.

Associació Catalana de les Arts del Vidre
www.acav.cat
Saleta 14, 08028 Barcelona
telèfon: 667 887 399
Email: associaciocatalanaartsvidre@gmail.com

Silvia Levenson

Josep Castrillo

Joan Vila-Grau

Pròsper Riba

Lucía Bruni

40 Plumas

Quim i Txell

Espai del Vidre

Cuques de llum

Anna Alsina

Marta Masgoret

Anna Amarita

Agustina Ros

Lara Fluxà

Dolors Rosell

Vitralls

Pilar Aldana-Méndez

Javier Pérez Blanco

Eduardo Nieto

Gerard Balcells

Esther Aliu

Maria Puig

Cristina Bartrès

Joan Serra

Claudio Hoffmann

Maribel Navarro

Fina Balp

Àngels Puigdemont

Peke Toyas

Tiziana Chiara

Juan Fuente

María Alameda

Susana Aparicio

Marta Blanco

Marta de Paz

Esperanza Pascual

Agapurni

Cristine Baena

Reez

Beni Lozano

Fer Quimbaya

Joan Sunyer

Montserrat Duran Muntadas

Ferran Collado

Núria Torrente

Tot Vidre Gibernau

Mª Eugenia Díaz de Vivar

Jordi Vidal