Loading...
Loading...
Loading...

Les Terres de l’Ebre amb quatre comarques i cincuata-dos municipis hi tenim entre 120 i 150 artesans inscrits. Per tal de donar a conèixer tots aquests artesans i el seu treball, va neixer AART.TEBRE.

És una associació multisectorial, formada per artesans de tot tipus d’oficis. Amb el propòsit de donar a conèixer l’artesania de les nostres terres, els artesans, donar impuls al treball que tots realitzem i procurar que no es perdi els pocs oficis que queden i, al mateix temps, donar un impuls a una nova etapa d’innovació d’artesania de futur. El que pretenem és donar sortida als productes artesanals, crear una marca i, ajudar a formar i obrir camí a tots els artesans joves que s’hi volen dedicar i que vénen darrera nostre assolint un futur artesà més digne. Aart.TEbre té els objectius següents:

a) Promoure els oficis artesans amb totes les seves formes posibles, entenent que el treball d’ofici, creatiu, passa per recuperar i actualitzar les formes tradicionals, però també obrint pas a oficis de nova creació.

b) Col·laborar amb la promoció dels artesans a nivell locali de les Terres de l’Ebre, tant per aconseguir incentius per fires monogràfiques o multisectorials, promoció dels seus productes, segell de qualitat de l’artesania Ebrenca.

c) Contribuir en la formació i el foment de nous/ves artesans/es i recuperar o recercar documentació artesanal de les comarques Ebrenques. En queda exclòs tot ànim de lucre.

Plaça del’Olivera n3, 43500 Tortosa Tarragona
Telèfon: 682 88 13 36
Correu electrònic: aart.tebre@gmail.com
Blog: https://aarttebre.wordpress.com/

Teresa Marta Batalla

Gregorio Serrano

Josep Papaseit

Joan Miró

Oscar Espinós

Manuel Serra

Marisa Huguet

Joan Cortiella

Teresa Pallarés

Teresa Altés

Jordi Lluch

Joan Iniesta

Roser Giné

Pilar Girbes

Roger Valldepérez

Álvaro Valldepérez

Mon Artesania

Pere González