Loading...
Loading...
Loading...

Qui som?
La Iera sóm una associació de persones artesanes i creadores de la Garrotxa sense ànim de lucre integrada per marques de diferents disciplines. Vol ser un espai d’unió i trobada per tal d’establir una xarxa de contactes i relacions on puguin sorgir col·laboracions, accions culturals i promoció conjunta.

Com funcionem a la Iera?
Som una organització que ens organitzem en cercles de forma descentralitzada i compartim coneixement a través de les nostres eines de comunicació interna. Funcionem com a sociocràcia. La sociocràcia fa referència a una forma de presa de decisions i que permet a una organització de comportar-se com un organisme viu, i d’autoorganitzar-se i autocorregir-se. L’objectiu més important és el de desenvolupar la cooperació i la corresponsabilitat dels actors, atorgant poder a la intel·ligència col·lectiva al servei de l’èxit de l’organització.

Què fem?
Participem en fires, mercats i activitats que promoguin els nostres valors. Impulsem la dignificació de l’art i el treball artesà, de proximitat, ètic, sostenible i creatiu. Connectem disciplines i intercanviem valors, creant nous projectes i experiències. Promovem el pensament i compartim el coneixement Fem xarxa i ens connectem amb altres entitats per sumar forces i compartir experiències. Contribuïm activament a la dinamització social i cultural, la transformació dels nostres barris i ciutats, fent comunitat i promovent els intercanvis.

Pàgina web: https://laiera.cat

Pqno... Besalú

Gabriela

Yudi Art

Erna Toepfer

Art en vidre

Mercè Benavent

Maria Busquets Burguera

Kusint

Gemmesterra

Chiquibebe de Jenni

La Fàbrica Espai Creatiu

Laura Serrano

Cristina Simon

Blanca Makani

Noni Barea

Artishock

Marta Sala Rifà

Terraentremans

Zury Viera / Des.de.ca.sa

Atelier de Fabric’s Soul, by Bibi Gerez

Cacau Pastisseria

Eda Gallery

Nusart

DOOS

Gimlé

Taller 1/30

3de7 Costura

Verd.deGris

Lídia Pla Boada

Òria Cosmètica

Carles Martí Chapeaux

Mariona Piris

Carlota Rodríguez

Alba Azaola

El Jardí d'Artemisa

Boscum Extractes

Creacions Clara

Mercè Ferré Joies

Marge

Llum Sec