Loading...
Loading...
Loading...
Design-Market-fad.jpg

Design Market Barcelona by FAD

A: Oficis artesans , Multisectorial , Lloc on es fa , Barcelona , Barcelonès

El Design Market Barcelona és el mercat de dissenyadors independents que el Foment de les Arts i del Disseny (FAD) organitza cada Nadal al Disseny Hub Barcelona. Després de deu anys, s’ha convertit en una cita imprescindible per als amants del bon disseny.

Descobreix els més de 100 expositors que han participat al Design Market Barcelona 2022 a la seva Galeria online. Hi trobaràs informació de cadascun d’ells i accés a les seves pàgines web, on podràs comprar els seus productes.

Pàgina web: https://www.fad.cat/ca/projects/8069/design-market-barcelona

Obrim una nova convocatòria per participar com a expositor al Design Market Barcelona. Per fi, els propers 16, 17 i 18 de desembre tornarà a congregar artistes, creadores, nous talents i marques de disseny independent al seu escenari habitual, el Disseny Hub.

Busquem nous productes i creacions en moda, complements, mobiliari, il·luminació, obres gràfiques, publicacions, articles per a la llar, art i artesania. Les marques i productes que participin en aquesta nova edició seran seleccionades per un comitè d’experts format per professionals del disseny, membres de les diferents associacions del FAD: A-FAD, artistes i artesans; ADG-FAD, directors d’art i dissenyadors gràfics; ADI-FAD, dissenyadors de producte, ARQUIN-FAD, arquitectes i interioristes; i MODA-FAD, dissenyadors de moda i complements.

Amb més de 100 expositors i prop de 10.000 visitants per convocatòria, deu anys després del seu naixement el Design Market Barcelona s’ha convertit en una cita imprescindible per als amants del bon disseny de la ciutat comtal. Informa’t sobre les condicions de participació i anima’t a entrar en el procés de selecció. Tens fins el 2 d’octubre per fer-ho!