Loading...
Loading...
Loading...
artesania_anoia_(1).jpg

Festival d’Artesania de l’Anoia

A: Oficis artesans , Multisectorial , Lloc on es fa , Barcelona , Anoia

El primer Festival d’Artesania de la comarca de l’Anoia a Can Mercaderet tindrà lloc dissabte 19 de juny, al recinte on se situa el projecte Ecomercaderet, a La Mallola, Santa Margarida de Montbui.

Aquesta vegada, Ecomercaderet acollirà a La Tribu Anoia, una agrupació formada per un ampli ventall de diferents artistes i artesans amb una característica en comú; treballar en comunitat per lluitar per l’artesania i el talent del nostre territori.

La Tribu va néixer durant el confinament, en mans de la joiera creativa Sara Ivorra, on la seva idea va ser unir tota aquesta comunitat, a la fi, en un sol punt, a La Tribu Anoia. Una comunitat on ajudar-se, crear sinergies, animar-se, col·laborar, treballar plegats per donar molta més visibilitat al nostre treball i crear consciència i valor a la feina dels artesans i creadors de la comarca.

Així doncs, aquest dissabte dia 19, teniu una cita a Can Mercaderet, on podreu gaudir de tot un conjunt d’esdeveniments artístics en un entorn idíl·lic on s’uniran els productes de la terra de proximitat i el talent de la nostra comarca en un punt envoltat de natura i vida.

El Festival tindrà lloc des de les 10 del matí fins a les 14.30h aproximadament, i hi podreu trobar una vintena de parades plenes d’artesania i creacions dels companys i companyies de @latribu_anoia

A més, també podreu gaudir de diferents tallers familiars, tastet de torn de ceràmica, mostra d’oficis d’artesans , productes km 0 de l’hort d’Ecomercaderet, productes de La Masia Sagristà , coques i pizzes de El Forn de Jorda – Eixarcolant, cervesa artesana de La Monbuien-k, música en directe de l’Aimar Redolad que acompanyarà la performance artística de la mà de Joana Sardà i a Nurula com a pallassa dinamitzadora. Tota una festa amb la il·lusió de compartir-ho amb vosaltres.

Si vols més informació i no perdre’t detall, ens trobareu a @latribu_anoia