Loading...
Loading...
Loading...
fira_santa_coloma.jpg

Fira d'Artesania de Santa Coloma

A: Oficis artesans , Multisectorial , Lloc on es fa , Barcelona , Barcelonès

L'Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma ens hem marcat com a objectiu reactivar i millorar les fires-mercats artesanals de caràcter mensual. Entenem que la visualització i promoció del comerç a peu de carrer és essencial per a reivindicar el comerç local i de proximitat com un dels elements essencials per a la dinamització econòmica i social de la ciutat.

El pròxim 17 de juny al carrer Pompeu Fabra tindrà lloc la primera fira-mercat dedicada a la celebració de l'arribada de l'estiu.

Vine i gaudeix de la fira-mercat d’estiu a Santa Coloma de Gramenet!

L’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma de Gramenet vol reviure i consolidar les fires-mercat a la nostra ciutat, amb l’objectiu de convertir-les en esdeveniments únics, on la qualitat, la varietat i la participació activa del nostre comerç local siguin els protagonistes. El pròxim 17 de juny des de les 10 fins a les 19 hores, t’esperem al carrer Pompeu Fabra, entre l’Avinguda Generalitat i el Carrer Sant Carles, perquè puguis gaudir de la nostra fira-mercat d’estiu.

A la fira podràs descobrir una àmplia varietat de productes: des d’aliments ecològics, a productes artesanals i naturals. Serà una oportunitat per aconseguir productes de qualitat i recolzar el comerç local i artesanal. A més, durant la fira, també podràs contribuir en el recapte d'aliments organitzat per Territori Bàsquet Colomenc i la Creu Roja, en motiu de la celebració dels premis Molt Bàsquet. Aquesta és una manera de mostrar la nostra solidaritat amb la comunitat i ajudar a aquells que ho necessiten.

Vine a gaudir de la fira i celebra l’inici de l’estiu!

Mar Masip
Tècnica dinamitzadora de projectes
Tel. 661 248 876

Agrupació del Comerç i la Industria
Tel. 933 857 904

Pàgina web: www.totama.cat

Xarxes socials
Instagram: lagrupacioitotama
Facebook: www.facebook.com/totama
Twitter: www.twitter.com/totamacoloma