Loading...
Loading...
Loading...
logo_acc.jpg

Fira de Ceràmica Creativa

A: Fires Monogràfiques d'Artesania , Oficis artesans , Ceràmica , Lloc on es fa , Barcelona , Barcelonès

Com ja sabeu, aquests dies s’està celebrant fins el dia 26 de juny, la Fira de Ceràmica Creativa que organitza l’ACC, al Portal de l’Àngel de Barcelona. A la vegada, obrim ja la convocatòria per a la participació de l’any vinent.

2023 serà un any de celebració, ja que la Fira assolirà la seva 30a edició. És per això que us volem convidar a participar d’aquesta emblemàtica fira monogràfica de ceràmica. És una de les fires de més tradició a la ciutat de Barcelona, la més antiga que es fa al Portal de l’Àngel, amb  ceràmica creativa contemporània, d’autor i de disseny feta a Catalunya.

El termini per poder-vos inscriure és fins el 25 d’agost, degut a les dates que marca l’Ajuntament de Barcelona, que és qui convoca el concurs de llicències per ocupar la via pública i atorga el permisos.

Inscripcionsacc@ceramistescat.org

Tingueu en compte que, per poder participar, cal tenir el carnet professional d’artesà i estar donat d’alta d’autònoms. A finals d’agost, ja ens comunicarem amb tots els inscrits per indicar quina documentació haureu de presentar.

Esperem que us sembli engrescadora la proposta i que us animeu a participar, fent una fira ben lluïda per celebrar aquest 30è aniversari.