Loading...
Loading...
Loading...
Fira-de-lAvellana-de-la-Selva-a-Brunyola-cartell-2020.jpg

Fira de l'Avellana de Brunyola

A: Oficis artesans , Multisectorial , Lloc on es fa , Girona , La Selva

El primer cap de setmana d’octubre Brunyola es converteix en la capital de l’avellana de Catalunya.

La Fira de l’avellana de la Selva es celebra des de l’any 1995. Amb les avellanes com a protagonistes es poden comprar, degustar, esclovellar o fins i tot carregar-les a l’esquena (Concurs Internacional d’Esclovellar Avellanes i Concurs de Sac a l’Esquena – Memorial Pere Parera).

La fira es concentra al voltant de la plaça del Castell i compta amb la visita d’entre 5000 i 6000 persones. La música i l’artesania acompanyen a les avellanes durant els dos dies de durada.

Dissabte a la nit per als més joves es fa el tradicional concert Avellana Jove. El concert, que també posa a disposició dels joves una zona d’acampada gratuïta, s’ha convertit en els darrers anys en una cita obligada per als joves de la comarca.

Obert el període d’inscripció de parades de venda no sedentària d’artesania i d’alimentació per la Fira de l’Avellana del cap de setmana del 7 i 8 d’octubre de 2023

Ja hi ha disponible la documentació per la inscripció de parades de venda no sedentària d’artesania i d’alimentació per la Fira de l’Avellana que se celebrarà el pròxim cap de setmana del 7 i 8 d’octubre de 2023.

Adjunt trobareu les bases de participació, el model i la declaració responsable per fer la sol·licitud, per a la selecció de les parades de venda no sedentària d’artesania i d’alimentació per la Fira de l’Avellana.

Bases específiques parades fira avellana 2023

Butlleta inscripció parades fira avellana 2023

Declaració responsable parades fira avellana 2023

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 20 de setembre de 2023 (inclòs).

Per presentar la sol·licitud cal omplir els dos impresos normalitzats facilitats anteriorment (Declaració responsable i butlleta),  i presentar-ho telemàticament al URL que es facilita a continuació mitjançant instància al registre general de l’Ajuntament, o bé, presencialment a les oficines del Consistori (només en el cas de les persones físiques).

https://www.seu-e.cat/ca/web/brunyola/govern-obert-i-transparencia/serveis-i-tramits/tramits/instancia-generica