Loading...
Loading...
Loading...
Inauguració_Espai_La_iera.jpeg

Espai de La iera

A: Associacions , Esdeveniments

Volem anunciar-vos que aquest proper divendres 29 a les 18:00h l'Associació La iera inaugura el seu Espai, situat al carrer dels Sastres número 19, del barri vell d'Olot.
 
Per celebrar-ho, el divendres 29 a la tarda i dissabte 30 al matí farem una mostra/pop-up de productes d'alguns dels membres del col·lectiu. El dissabte a la tarda, a partir de les 16h hi haurà petits tastets, de 40 minuts i de forma gratuïta, de 5 tallers que es es posaran en marxa de forma regular a partir del mes d'octubre.
 
Aquest cap de setmana també tindrem els primers exemplars del Catàleg d'Artesania, art i disseny de proximitat, que amb aquesta edició ja en portarem cinc. Un recull d'una trentena de projectes de la comarca. Aquest any, tossuts, continuem aspirant a omplir el Barri Vell de tallers i comerços de productes artesanals i de proximitat, tot i les dificultats que trobem al dia a dia per dur-ho a terme, podem aconseguir-ho sobre paper a través de les il·lustracions i la fotografia de la Kirsten Bolg i de l'edició de La Fàbrica- Espai Creatiu.
 
Aquí teniu tota la informació amb els horaris complets de la jornada i els diferents artesans que participaran al llarg dels dos dies.
 
Esteu convidats a celebrar-ho amb nosaltres, 
Ens veiem pel barri. 
 
La iera