Loading...
Loading...
Loading...
gloria_ferrer.jpg

Sèrie 2.0 de Glòria Ferrer

A: Associacions , Esdeveniments

“Sèrie 2.0” 
Glòria Ferrer
Del 24 d'octubre al 30 de novembre de 2023 a l'ACC

“Sovint, les persones ens veiem obligades a fer canvis en les nostres vides, ja sigui per motius de treball, família, entorn, etc. A causa de la pandèmia, la nostra vida diària va experimentar canvis significatius i ens vam haver d'adaptar a aquesta nova realitat, modificant les nostres rutines i formes de viure. D'alguna manera, vam normalitzar situacions i circumstàncies inesperades que, encara que puguin semblar oblidades, continuen presents entre nosaltres.

Aquest fet viscut per tots és el fil conductor de l'exposició, que neix de la necessitat d'expressar mitjançant la ceràmica, material amb el qual estic familiaritzada, la transformació i adaptació que hem experimentat com a societat davant d'un esdeveniment inesperat i sorprenent.

Una única peça de ceràmica serveix com a denominador comú en tota la sèrie. Mitjançant la creació artística i el treball manual, cada peça de ceràmica es converteix en una manifestació única, mantenint l'essència original, però amb una nova forma, donant origen a la sèrie 2.0.”

Glòria Ferrer
***
L'exposició de la ceramista Glòria Ferrer ens ofereix una visió diferent del seu treball diari en el Taller Bugambilia, que compartim des de l'any 1981. Parlar de Glòria, amiga i companya de taller és un repte per la quantitat d'hores que hem passat juntes, d'experiències viscudes, d'alegries i llàgrimes compartides. Potser el que desitjo remarcar és que, en aquesta ocasió, la Glòria ha sortit de la seva zona de confort per a anar creant aquestes ceràmiques, molt diferents de les seves obres anteriors, les quals podeu veure i gaudir en aquesta exposició SÈRIE 2.0.

La Generalitat de Catalunya li va concedir el Diploma de “Mestra Artesana” l'any 2018. Actualment, forma part de la Junta directiva i de la Vocalia d’Art Ceràmic Contemporani de l’ACC.

Eulàlia Oliver