Loading...
Loading...
Loading...
fira_tardor_navas.jpg

Fira de tardor de Navàs

A: Oficis artesans , Multisectorial , Lloc on es fa , Barcelona , Bages

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Navàs ens posem en contacte amb vosaltres en motiu de la Fira de Tardor, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d'octubre i enguany celebra el seu 91è aniversari. Estem preparant una programació farcida d'activitats i espectacles per a tots els públics per a dinamitzar tot el cap de setmana i, com ja és tradició, es destinarà tot el diumenge 15 d'octubre a impulsar les activitats tradicionals amb la 42a Fira d'Artesania del municipi.
 
És per aquest motiu que voldríem demanar la vostra col·laboració per impulsar una Fira d'Artesania de qualitat i prestigiar-la, sol·licitant-vos ajuda per a fer-ne difusió entre les persones associades per poder posar-nos en contacte amb elles, especialment les que disposen del carnet d'artesà i el distintiu de producte D'A. Vista la seva trajectòria en el sector, voldríem convidar-los a participar a l'esdeveniment muntant una parada a la plaça porxada de l'Ajuntament, i també ens agradaria comptar amb tot tipus de tallers i demostracions d'oficis i artesania, així que estarem encantats de valorar les seves propostes.
 
Per a inscriure's, només cal presentar una instància electrònica a la nostra pàgina web (www.navas.cat) i adjuntar la documentació necessària. La inscripció té associada una fiança de 25€ per cobrir possibles desperfectes o per no assistència, a retornar un cop passada la Fira. La data màxima d'admissió de sol·licituds (sempre i quan encara hi hagi vacants) serà el divendres 22 de setembre de 2023.
 
Per a més informació, poden posar-se en contacte amb nosaltres al correu electrònic santasusagnacl@navas.cat. També poden veure tota la informació a la pàgina web www.navas.cat, i adjuntem la programació de l'edició anterior, així com un dossier informatiu, per poder descobrir la nostra Fira.

Laura Santasusagna Costa
Tècnica de Promoció Econòmica i Turisme
Ajuntament de Navàs
Pl. Ajuntament, núm. 8 (08670 Navàs)
Tel. 938390022    www.navas.cat    santasusagnacl@navas.cat