Loading...
Loading...
Loading...
fira_modernista_la_garriga.jpg

Fira Modernista de La Garriga

A: Oficis artesans , Multisectorial , Lloc on es fa , Barcelona , Vallès Oriental

L'àrea de Patrimoni organitza, des de 2012, les Jornades Modernistes de la Garriga. Les jornades pretenen reflexionar, a través de diferents actes lúdics i culturals, sobre el moviment modernista i el que ha significat el seu patrimoni per a la Garriga i el país.

Les Jornades Modernistes indaguen en la figura d'arquitectes que van deixar petja a la Garriga i, alhora, incideixen en alguns personatges clau en la història del moviment. 
La música sempre hi té un paper destacat, amb concerts de música de l'època en espais emblemàtics del patrimoni garriguenc. Música, història i patrimoni, doncs, van de bracet en el decurs de les jornades.

Durant el cap de setmana també es fan visites guiades, conferències i lectures dramatitzades, entre d'altres activitats divulgatives.

Tot plegat - la diversitat d'actes, espais i horaris-, amb la voluntat de fer arribar el Modernisme i la seva relació determinant amb la Garriga a tot tipus de públic, de manera que tant el públic especialitzat, com les famílies, com aquelles persones amb inquietuds culturals o ganes de passar una bona estona, trobin una proposta que els satisfaci.

Principal Programació:
-Visites guiades
-Mercat Modernista
-Espai Modernista i Termal
-Tallers d'oficis del Modernisme
-Taller d'esgrafiats Modernistes
-Animació i Espectacles del Modernisme
-Cuina Modernista a la GarrigaMapamundi Produccions, SL
Carrer de les Hortes, 40
08711 Òdena, BARCELONA
Telèfon +34 93 805 00 64