Loading...
Loading...
Loading...
connectat.jpg

Artesania i Medi Ambient

A: Associacions , Formació

CONNECTA'T, un cicle de conferències - networking, de lliure accés, organitzat pel Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya, adreçat a artesans i artesanes de les diverses disciplines.

 CONNECTA'T és un espai relacional de reflexió i debat sobre el futur de les artesanies.  Un àmbit on promoure sinergies i intercanvis professionals amb una clara visió internacional.

 Durant cada sessió presentarem diversos ponents que ens parlaran sobre els impactes positius de l'artesania i la seva influència en el nostre entorn.

 Per aquesta primera sessió, amb el títol ARTESANIA I MEDI AMBIENT, com a ponents comptarem amb la presència de:

 - Zuhal  Kuvan-Mills.  Green Embassy & ECO-FASHION WEEK AUSTRALIA (EFWA), que ens parlarà d'Art Tèxtil i Medi Ambient a través de la Moda Sostenible com a medi d'expressió.

 - Laia Aguilà (El Talleret del Clot), artesana i dissenyadora ens parlarà de la llana com a recurs i no com a residu, i també ens presentarà el seu llibre: " Tornar a la llana".

 - Alexandra Farbiarz. Comunicadora ambiental, formadora i coach, que reflexionarà sobre els vincles entre artesania i sostenibilitat.

 Un cop finalitzades les ponències obrirem el torn de preguntes, i us proposem que cadascú de vosaltres porteu una de les vostres creacions, per a fer una petita exposició col.lectiva que ens permeti obrir un debat.

 DIA :  Dijous 14 de Setembre 2023

HORA : 17'30H -19'30H

LLOC: Centre d'Artesania de Catalunya (C/ Banys Nous 11. Barcelona) @artesaniacat

Es prega cofirmació.

#gremiartesatextil #artesaniacat #artesaniatextil #artesania #mediambient