Loading...
Loading...
Loading...
torneria_sant_hilari.jpg

El Centre Artesà de la Torneria

A: Institucions , Serveis

El Centre Artesà de la Torneria (CAT) de Sant Hilari Sacalm és un espai museogràfic que recull la història de la torneria i la fusta cremada, un sector que ha estat clau en el desenvolupament del poble. El CAT també compta amb un compartit de treball, un espai d’aprenentatge i d’acompanyament per a artesans/es i empreses d’artesania en fusta. El Taller és una iniciativa per donar suport a petites empreses artesanes de la fusta i poder contribuir a la seva professionalització.

Adjuntem la convocatòria que fan a artesans/es de la fusta que vulguin instal·lar-se al taller. Trobareu la informació de la convocatòria, oberta fins el 22 de febrer, en el següent linkhttps://www.santhilari.cat/noticies/convocatoria-artesans-taller-del-cat/ 

Per qualsevol informació addicional podeu adreçar-vos al següent correu: eltaller.centreartesa@santhilari.cat

Centre Artesà de la Torneria (https://www.santhilari.cat/viusanthilari/museu-de-la-torneria/)
Fes un salt en el temps i viatja al segle XV tot visitant el Centre Artesà de la Torneria, una exposició per conèixer l’evolució que aquest ofici artesà ha patit al llarg de la història. A través de demostracions, podràs presenciar com amb la constància i dedicació dels mestres artesans es pot transformar el tronc d’un arbre en una peça de regal.