Loading...
Loading...
Loading...
Logo_Gremi_Artesà_Tèxtil.png

Quantes coses podem crear amb les nostres mans

A: Associacions , Audiovisual

Peça audiovisual projectada a la III Mostra Internacional d'Audiovisuals d'Artesania, que arriba de la mà de la FAAOC i el Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya.

Quantes coses podem crear amb les nostres mans” (Catalunya, 2021), dirigida per Germán Bertasio d'Amable Films.  Peça que arriba de la mà de la FAAOC i el Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya. Aquest documental és un recorregut intimista per diferents tallers d'artesans i artesanes catalans del sector tèxtil i que relata la tasca d'un actiu gremi que treballa pel bé comú del sector.

El Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya és la representació d’un col·lectiu que es dedica a la producció, promoció, creació i la prestació de serveis en el marc del sector artesà tèxtil, i és un dels principals defensors dels seus principis i tradicions, sense deixar de costat la contemporaneïtat.

Quantes coses podem crear amb les nostres mans

Aquest documental és un recorregut intimista per diferents tallers d'artesans i artesanes catalans del sector tèxtil i que relata la tasca d'un actiu gremi que treballa pel bé comú del sector.