Loading...
Loading...
Loading...
premi_afad_2023_(1).jpg

Convocatòria dels Premis FAD d’Art 2023

A: Associacions , Esdeveniments

L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, convoca aquest any la 13a edició dels ‘Premis FAD d’Art’ amb l’objectiu de difondre i potenciar les diverses expressions de l’art contemporani tot reconeixent el diàleg entre el concepte, el relat i la tècnica. L’edició d’enguany compta amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, la col·laboració del Museu del Disseny, l’impuls del Disseny Hub Barcelona, i es celebraran en el marc de la Barcelona Design Week.

La convocatòria s’obre a artistes professionals residents a l’Estat espanyol que presentin obres úniques i sense funció d’ús. El jurat valorarà les peces en funció de l’excel·lència pel que fa a l’aportació conceptual que brinda l’obra, així com en l’execució de les tècniques creatives. La finalitat serà donar visibilitat a la qualitat del treball del material o materials aplicats i difondre i potenciar propostes innovadores i representatives de les tendències més contemporànies.

El jurat d’aquest any el formen professionals destacats de la cultura i de l’art:

– Stella Rahola Matutes, artista.

– Sabel Gavaldón Sáez, cap de Programes del MACBA.

– Rocío Santa Cruz, galerista.

– Pere Parramon Rubio, escriptor.

– Begoña Corzo Suárez, periodista cultural.

La decisió del jurat es farà pública durant la cerimònia de lliurament dels Premis FAD d’Art 2023, que tindrà lloc el 16 d’octubre a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Durant la gala es lliurarà el Premi FAD d’Art i dues mencions entre les obres que hagin estat seleccionades.

Les obres seleccionades seran exposades a la mostra «El millor disseny de l’any», on s’hi podran trobar a partir del mes d’octubre els productes i projectes seleccionats als premis que organitzen les associacions del FAD en cadascuna de les seves disciplines: disseny gràfic, comunicació visual, arquitectura, interiorisme i art contemporani.

La convocatòria de participació als Premis FAD d’Art romandrà oberta fins al 31.05.2023 a les 23.59 h. Les i els artistes que vulguin presentar la seva obra a concurs han d’haver llegit anteriorment les bases de participació i omplir el formulari: