Loading...
Loading...
Loading...
tallers_oberts_afad_2023_last_call_02.jpg

Tallers Oberts Bcn 2023: convocatòria oberta

A: Associacions , Esdeveniments

Per l’A-FAD el 2023 és un any molt especial: Tallers Oberts Bcn arriba a la 30a edició. Si tens un espai de creació o taller ubicat a Barcelona o a L’Hospitalet de Llobregat acompanya’ns en aquesta gran cita amb les arts visuals, l’artesania i la creativitat. Tens temps d’apuntar-t’hi fins al 24 de maig a les 23.59 h.

Aquesta edició número 30 l’organitzem des de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i del Districte Cultural de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

Novetats 2023.

L’edició d’enguany presenta una novetat important i és el canvi de dates. Les jornades de portes obertes seran del 10 al 12 de novembre de 2023. Tot i canviar d’època de l’any, recuperem el calendari més acotat per afavorir la concentració de visitants en menys dies.

Vist l’èxit d’anteriors edicions, continuem apostant per incentivar la programació d’activitats per part dels tallers i espais de creació. Des de l’A-FAD animem a tots aquells espais que vulguin donar-se a conèixer al públic que aprofitin l’oportunitat de reunir més visitants amb la programació d’una activitat creativa.

Ampliem la visibilitat del projecte a través de l’edició de la revista de tallers i espais de creació, passant de 5.000 unitats a 30.000 que seran distribuïdes conjuntament amb la revista cultural de referència, TimeOut Barcelona. Aquest gran canvi pretén fer arribar l’activitat a molt més públic i donar una major visibilitat als tallers.

El projecte també compta amb una pàgina web pròpia on trobar tota la informació sobre els participants i les activitats programades. Es millorarà la navegació per fer-la més fàcil i accessible als 20.000 usuaris que visiten anualment el portal.

Modalitats de participació.

La convocatòria es dirigeix a una gran varietat d’espais de creació ubicats a Barcelona i L’Hospitalet com ara tallers d’artistes plàstiques, espais de col·lectius artístics, tallers d’artesanes i artesans de totes les disciplines, seus d’associacions, galeries, escoles d’arts i oficis, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, laboratoris de creació i grans espais de creació compartits, entre d’altres.

Formar part de Tallers Oberts Bcn segueix i continuarà sent gratuït i obert a tothom. Igual que en l’anterior edició, s’ofereixen dues modalitats de participació:

  • Modalitat A: Participació Premium (places limitades! 60€ + IVA; gratuïta per a sòcies i socis FAD). Els espais i tallers d’aquesta modalitat apareixeran de manera destacada a les comunicacions fetes des dels canals de l’organització (xarxes socials, web, newsletters); gaudiran d’un espai destacat a la revista impresa (30.000 unitats) on també es publicitaran les activitats que programin; apareixeran sota dues disciplines creatives al cercador de la web on hi tindran una fitxa individual ampliada; se’ls oferirà el material promocional imprès i digital; i obtindran subministrament gratuït de producte patrocinat (acords pendents de concretar).
  • Modalitat B: Participació Bàsica (gratuïta). Els espais i tallers d’aquesta modalitat apareixeran a la revista impresa en format llistat amb la informació bàsica de participació; apareixeran sota una disciplina creativa al cercador web; tindran una fitxa individual a la web del projecte; i se’ls oferirà el material promocional imprès i digital.

Inscripcions a Tallers Oberts Bcn 2023.

Si vols formar part del projecte, hauràs d’omplir el formulari d’inscripció abans del dia 24 de maig a les 23.59 h.

IMPORTANT! Llegeix les bases de participació per veure les condicions i preparar el material que se’t demanarà al formulari amb antelació.